Meubelen

Keyser & Co

Stijlvol wonen. Keijser & Co maakt dat mogelijk met een eenvoudige pure vormgeving.Bewust kiest Keijser & Co voor basic tinten in de kleurafwerkingen en stoffen. Zo wordt er een ongedwongen woonsfeer gecreëerd. Wij werken uitsluitend met natuurlijke materialen, zoals eiken, Belgisch hardsteen, kalkverven en linnen.

De kracht van ons bedrijf is, dat wij alle artikelen in iedere gewenste maat kunnen leveren. In diverse afwerkingen. Zo maken wij een product naar uw wens. Flexibiliteit staat voorop bij dit jonge, dynamische bedrijf.

Het begint met Passie

Heeft u behoefte aan een eigen interieur, helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen?

Een interieur waarbij de trends worden gekoppeld aan uw eigen persoonlijke wensen. Dan bent u bij Studio La Plume aan het juiste adres. Willem Pluimers interieurstylist, en eigenaar, van Studio La Plume adviseert en helpt u graag om uw omgeving om te toveren tot een eigen en uniek interieur.

Stijladvies van Willem Pluimers

Onder inspiratie kunt u een aantal door Willem ingerichte ruimtes bekijken. Uiteraard ontvangen wij u ook graag in onze showroom in Rijssen. Behoefte aan advies op maat? Bel ons, kom langs in de winkel of vul het contactformulier in.