Stoffering

Carlucci di Chivasso

Het tweede merk onder de Chivasso paraplu is Carlucci di Chivasso. Carlucci is geschikt voor een meer mode-georiënteerde en onderscheiden markt dan Chivasso. De stijl van Carlucci di Chivasso is verfijnd, haute couture en klassiek. De basis voor Carlucci’s collecties zijn vaak weelderige stoffen zoals zijde, fluweel en linnen.

Het kleurenspectrum Carlucci di Chivasso.jpgvan Carlucci di Chivasso omvat vele rijke, diepe kleuren, zoals bessen rood en paars, luxueuze chocolade bruin en intens smaragdgroen. Uiteraard worden deze aangevuld met een breed spectrum van aardetinten.

Het begint met Passie

Heeft u behoefte aan een eigen interieur, helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen?

Een interieur waarbij de trends worden gekoppeld aan uw eigen persoonlijke wensen. Dan bent u bij Studio La Plume aan het juiste adres. Willem Pluimers interieurstylist, en eigenaar, van Studio La Plume adviseert en helpt u graag om uw omgeving om te toveren tot een eigen en uniek interieur.

Stijladvies van Willem Pluimers

Onder inspiratie kunt u een aantal door Willem ingerichte ruimtes bekijken. Uiteraard ontvangen wij u ook graag in onze showroom in Rijssen. Behoefte aan advies op maat? Bel ons, kom langs in de winkel of vul het contactformulier in.